A Sió-Friss kft. (Sió-Friss) önálló, piaci szemléletű élelmiszer nagykereskedelmi vállalat. Kivételesen stabil helyet foglal el a dunántúli élelmiszer nagykereskedelmi piacon. A története 2009-ig nyúlik vissza. Ebben az évben alapították a Sió-Frisst a balatonboglári székhelyű, professzionális élelmiszer nagykereskedő cég, a Halker Kft. tulajdonosai, - akik élelmiszeripari és gazdasági-kereskedelmi tapasztalatukra hagyatkozva rést és lehetőséget láttak az előhűtött termékek piacán.

A vállalat fő profiljául az alapítók a tej-tejtermék nagykereskedelmet illetve a húskészítmények és töltelékáruk kereskedelmét választották. Ez a tevékenységi kör kiegészült az évek során a száraz- és vegyi áru kereskedelemmel illetve fejlesztjük a kiskereskedők részére értékesített fagyasztott áru disztribúcióját.

A tulajdonosok pénzügyi és kapcsolati tőkeerőssége alapozta meg a cég indulását és rapid fejlődését, az önálló stabilitás pedig garantálja a partnereink számára a megbízható kereskedelmi együttműködést. A tulajdonosaink magánszemélyek – viszont a Sió-Friss Kft-nél is kamatozik a Halker által nyújtott biztos háttér és átfogó szakmai know-how.

Ennek eredményeképp:

• Elképesztő mértékű cikkelemszámmal dolgozunk

• Komplex logisztikai fejlesztések és

• Átfogó telephelyfejlesztések történtek

• Folyamatos a munkaerőképzés és a

• Szolgáltatásfejlesztés

A Sió-Frissnél abban hiszünk, hogy a mi munkánk legpontosabb értékmérője a partnereink elégedettsége. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy tökéletesen megfeleljünk vevőink elvárásainak.

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor lehetünk igazán sikeresek, ha a partnereink is azok. Ennek megfelelően, minden üzletfelünknek biztosítjuk a folyamatos minőséget, a rendkívül széles és folyamatosan bővülő választékot, a kiváló árakat, a 24 órás rendelésfelvételt, valamint a rugalmas és pontos szállítást, hogy a partnereink számára minden lehetőség adott legyen a kifogástalan színvonalú munkavégzéshez.

acegszamokban

Legérdekesebb számaink a következők:

Beszerzés: 170
Top beszállítóink (lsd. a mellékletben) között tudhatjuk a hazai és regionális élelmiszeripari gyártás és kereskedelem meghatározó szereplőit. Speciális minőségű illetve meghatározó termékeink kedvéért a beszerzési láncunk átnyúlik az országhatárokon. Több mint 170 beszállítónk biztosítja számunkra a biztos termékhátteret, a stabil raktárkészletet és a választékot

Partnereink: 1150
A Sió-Friss fő célcsoportjai a bolti élelmiszer kiskereskedők és üzletláncok, az intézményi-közintézményi konyhák, az éttermek és büfék – de, előnyös beszerzési forrásainknak köszönhetően vásárló vevőink között tudhatunk egyes nagykereskedelmi cégeket is. Több mint 1150 partnerünknek biztosítjuk a rugalmas áruellátását.

Rendelésfelvétel: 61320
Ügyfélszolgálatunkra a nap 24 órájában érkeznek rendelések a hét minden napján, az év 365 napján – e-mailen, faxon és telefonon. Az éjfélig leadott rendeléseket túrától függően akár már másnap hajnalban boltra szállítjuk.

Szállítás: 19
19 túránkkal bejárjuk a Dunántúlt – Szombathelytől Lentiig, Barcstól Pápáig, Dunaföldvártól Bicskéig. Több mint ezer lerakóhelyen biztosítjuk a rugalmas és kiszámítható áruátadást.

 

Kapcsolat

Sió-Friss Kft.

Cím: 8600 Siófok, Május 1. u 0306/30

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Telefon: 06/84/550-400, 06/84/550-017

Fax.: 06/84/550-018

Rendelés: rendeles@siofriss.hu; rendel@siofriss.hu

 

Székhely: 8600 Siófok, Május 1. u. 0306/30. hrsz.

Adószám: 14661323-2-14

Cégjegyzékszám: 14 09 308969

Panaszkezelés: panasz.siofriss.hu